Silliker, Inc.Silliker-eSTARClients Only

Home

Wereldwijd Netwerk

Contact

Silliker Consulting BVWelkom op de website van Silliker N.V.

Waar uw bedrijf zich ook bevindt in de voedingsmiddelenketen, u wilt uw bedrijf en uw klanten 24 uur per dag beschermen, waar ook ter wereld. Want de gezondheid van mens en dier zijn ook voor u van levensbelang. Daarom laat u het liefste niets aan het toeval over.

Silliker N.V. helpt u daarbij. Want onze organisatie behoort tot een wereldwijd netwerk dat de voedingsmiddelenindustrie laboratoriumonderzoek, opleiding, audits en inspecties aanbiedt. Onze diensten bevinden zich in Sint Niklaas, nabij Antwerpen. Vanuit deze centrale locatie kunnen wij onze klanten optimaal van dienst zijn voor wat betreft microbiologische en chemische levensmiddelenanalyses. Als u uw bedrijf wilt laten keuren door een onafhankelijke keuringsinstelling op het vlak van hygiëne en kwaliteit, dan kunt u ook terecht bij Silliker N.V.

Omdat samenwerken altijd mensenwerk is, houden we de lijnen bij Silliker N.V. kort. Onze aanpak wordt gekenmerkt door flexibiliteit, onafhankelijkheid en persoonlijke betrokkenheid. En u werkt, als opdrachtgever, zo veel mogelijk met vaste contactpersonen.

Om u te helpen uw producten en merken te beschermen biedt de Silliker Group een compleet programma aan diensten voor de beheersing van de voedselveiligheid.

Een kort overzicht van onze diensten:


Laboratoriumservice
De Silliker laboratoria gebruiken de betrouwbaarste technieken en gevalideerde, snelle methoden om uw opdrachten uit te voeren - of het nu gaat om routineopdrachten of om specifieke, complexe problemen. De geaccrediteerde Silliker laboratoria bieden chemische, microbiologische, fysische en moleculaire analyses. Silliker is voor u de geschikte partner om u te helpen de juiste keuzes te maken voor wat betreft als uw laboratoriumanalyses.

Inspecties
Onze inspecteurs hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van hygiëne- en kwaliteitsinspecties die gebaseerd zijn op de EG verordeningen en de Belgische wetgeving. Hun rapporten stellen u in staat om de nodige verbeteringen door te voeren zodat uw onderneming beter beantwoordt aan de wettelijke normen voor voedselveilig produceren.

Meer weten? Neem dan vooral contact met ons op. We helpen u graag verder.